Prodaja

You are here:

Prodaja

Vibracijska kladiva – OP Globe

Vse enote DTE so zasnovane za odstranjevanje peska iz aluminijastih jeder, ki se uporabljajo pri ulitkih iz aluminijeve zlitine (bloki motorja, glave cilindrov, izpušni kolektorji itd.) ali bakrove zlitine (vodovodne spojke, ventili itd.).

Vključene komponente teh sklopov so izdelane iz visoko kakovostnega jekla posebej izbranega glede na število obremenitev.

AL spojniki – Allfest

Visokokakovostni pritrdilni elementi znamke Allfest

Vezni elementi v obliki aluminijastih profilov se pogosto uporabljajo v industriji in pisarnah. To je posledica različnih možnosti, ki jih je mogoče doseči s takšnimi modularnimi sistemi. Od preproste računalniške delovne postaje do industrijske proizvodnje je mogoče brez težav implementirati stabilne in kakovostne rešitve.

Vezni elementi Allfest so na voljo v različnih geometrijah in velikostih ter jih je mogoče kombinirati s katerimkoli standardnim sistemom profilov na trgu. Ne glede na to, ali kot komplet ali v celoti sestavljen, boste pri nas dobili idealno rešitev za vaše potrebe.

Le pogovorite se z nami o svojih idejah in po želji vam bomo pomagali pri načrtovanju posameznih posebnih rešitev.

What we offer

Fast lorem nulla glavrida

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Modern nulla amet ipsum

Sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo for amet.

Effective sagittis sapien

Lorem ipsum dolor sit amet – consectetur elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Benefits for your business

art008
sqr021-col1
sqr021-col2

Ready to talk?

We consectetur adipiscing elit tempor incididunt ut labore. Wondering ipsum dolor sit amet? We consectetur adipiscing ipsum nulla glavrida elit tempor incididunt.